Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

Červené karty, které údajně rozdával bývalý velvyslanec USA je absolutní nesmysl.

To, jak Zeman - bývalý člen KSČ, se choval k velvyslanci USA je ostudou celé země. Obviňoval ho, že nepřijal pozvání na Hrad, což nebyla pravda, seděl při slavnosti na Hradě hodně vzadu, mezi nevýznamnými hosty. Jediný dobrý počin Trumpa je, že Zemana v WH nepřijal.

Vůbec, celý článek je velice nepřesný.

6 3
možnosti
JR

J17a83n 10R78á52ž

28. 8. 2023 14:38

Freml mi u Pavla vadí daleko méně, než to, že se při výročí sovětské okupace nevymluvil na náhlou ataku nemoci a někam se neschoval. To, jak blábolil na veřejnosti nesmysly o babičce a mladické nerozvážnosti s jakou sovětskou speciální operaci až do svých dvaceti osmi let schvaloval jako bratrskou internacionální pomoc při ohrožení socialismu v naší republice a jak toho dnes lituje, mne totálně znechutilo.

5 4
možnosti
Foto

Tohle blábolil každý, kdo byl v zaměstnání dotázán na postoj v roce 1968. Blábolil jsem to i já po poradě ze spoluzaměstnanci. Pavlovi v té době bylo 7 let. Co o tom věděl.

3 5
možnosti
PB

..... tak von sám Pávek vydá za "200 z toho ven", takže vona by ta další recese byla zbytečným nošením dříví do lesa,- žejo?!

3 0
možnosti
JH

J61a24n 80H65a59r92v62a73n

28. 8. 2023 11:57

Faktická poznámka.

Správná výslovnost názvu toho spolku je "100 hov*en".

1 1
možnosti

Teď jste objevil Ameriku. Proč myslíte, že se tato recesistická společnost jmenuje, jak se jmenuje?

1 0
možnosti
Foto

Pojem pražská kavárna se poprvé vyskytl v roce 2014 a souhrnně označoval lidi, kterým vadilo Zemanovo buranství, vulgarita a lísání se k Rusku a Číně. To, že Zemanův poskok Jirka Ovčáček začal toto označení používat jako hanlivé, je druhá věc.

3 4
možnosti
Foto

Nikoli. Již v r. 1999

5 0
možnosti

"Co vlastně měly mít červené trenýrky společného s Milošem Zemanem, není tak úplně jasné."

Zdroj: https://sebesta.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=805718

Není to jasné pouze autorovi článku. Jasno má každý, kdo viděl, jak se Zeman v rudé vestě dral do rekta čínskému prezidentu při jeho návštěvě v ČR, a jak se jezdil do Číny "učit, jak stabilizovat společnost".

11 3
možnosti
MV

Někdo si pamatuje proč, někdo raději zapomněl a někdo ze sebe dělá hlupce, že neví...

8 0
možnosti
Foto

Nechápu, co vás nutí lhát. To, že nemáte rád Pavla je to váš problém, ale není to důvod psát lži a demagogii. Nevíte o něm ani to, co se za nehet vejde jenom opisuje lži z proruských webů. Nejdříve jste to dal na Neviditelné psa a teď jste to dal sem

12 14
možnosti
PR

P73a53v50e93l 81R63y93š77k23a

28. 8. 2023 11:16

Ona už to snad není pravda že byl náš současný prezident komunista?

9 0
možnosti
Foto

Na vojně jsem zažil i zelené trenýrky s krajkou. Šlo o recesi jednoho ze,,spolubojovníků". Za Klause se objevil kreslený vtip, na kterém Klaus vysvětluje jiným prezidentům, že nápis ,,Pravda zvítězí" je těžko přeložitelnou slovní hříčkou. Jinak, za pražskou kavárnu se označili sami její ,,členové" při jejich ,,akci" ,,Děkujeme odejděte". A kočár jede stále dál močálem hlubokým kolem nějakejch skal, do toho pak i jakýs zelený mužík zatleskal. A nejen na Poříčí dítě křičí

8 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1238x
Zase jeden z těch, co vidí svět ze své "žabí" perspektivy. Je spíše objektem než subjektem dějin a to ho vede k víře, že je lépe věřit v selský rozum, než abstraktní ideje.

Seznam rubrik