Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Myslím, že by mělo být více žen v politice.Na rozdíl od mužů mají srdce.Muži v politice obvykle pouze chytrácky kalkulují.Byla celá řada schopných žen v politice. Pokud se týká paní Němcové vzpomeňme jenom na okamžik, když z chrámu svatého Víta v Praze 28.října 2018 odkráčela tato žena, když už nemohla poslouchat skutečně hloupou kritiku a vychloubání tehdejšího prezidenta Zemana...Na výročí 100 let republiky prezident tehdy začal .."milá ženo Bětuško, milá dcero Maruško"-či jak se jmenuje jeho rodina -kritika novinářů atd. Paní Němcová se zvedla a veřejně odešla. Teprve po ní se zvedlo několik mužů...Pro mne projev odvahy.

0 0
možnosti
Foto

R20o63m24a87n 46K53o93z84e44l

11. 9. 2023 23:54

Není mi jasné, co v politice dokázala, nikdy nenašla odvahu v ODS rebelovat, jako třeba Tlustý, Fuksa, Šnajdr..ti dokázali říct, že ODS slibovala něco úplně jiného, ale tato paní nikdy. Pořád opakovala, jak má stát pomáhat jen potřebným, ale sama dala služební auto synovi, který jej používal pro sebe. A dodnes je zhrzená, že ji prezident Zeman neudělal premiérkou, nějak se z toho nevzpamatovala.

1 0
možnosti
AK

Žen je v politice opravdu méně než mužů.

Nemyslím si, že by to bylo nějakou jejich diskriminací, ale proto, že ženy jsou mnohem racionálnější a umí lépe počítat než jak si je muži představují.

Proč by trávily čas na schůzích, jednaly někde do noci a jezdily na služební cesty? Kvůli penězům?

Ony si toho politika nebo manažera vezmou.

A pak doma v bazénu, na kosmetice nebo ve fitku v pohodě počkají, až jim on ty peníze přinese.

A když se podívám na ty už dole vyjmenované otřesné české političky, nemyslím že je škoda, že jich v politice nemáme víc.

0 0
možnosti
JD

Paní Zděšená proplula zdárně do politického důchodu.

Jasná a zasloužená karma.

3 0
možnosti
PB

..... "Když ženy sedí ve vládě , je stát v nebezpečí, protože nejednají v souladu s požadavky veřejnosti, ale podle náhodné náklonnosti a okamžitého názoru. Ženám se také stává - nevíme jak-, že jakoby si vytvářely představy spíše na základě vlastních životních zkušeností než na základě převzatých poznatků. Muž může naopak dosáhnout svého postavení pouze tím, že si osvojí myšlenky a vyvine velké technické úsilí." (Hegel) ..... tak asi tak!

0 0
možnosti
Foto

J77o49s13e23f 11B90á92r17t30a

11. 9. 2023 12:39

Němcová, MPA, Černochová, Langšádlová, Šojdrová, Richterová... takový CML (Centrální Mozek Lidstva).

1 0
možnosti
MK

Merkelová, Leynová ..

1 0
možnosti
Foto

Je zajímavé, že každou aspoň trochu výraznější ženu šmahem označíte za „PR produkt.“

1 1
možnosti
MK

Jak jinak označit Pekarovou, Čaputovou, Nerudovou??

2 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1238x
Zase jeden z těch, co vidí svět ze své "žabí" perspektivy. Je spíše objektem než subjektem dějin a to ho vede k víře, že je lépe věřit v selský rozum, než abstraktní ideje.

Seznam rubrik